Me gusta hacer un poco de todo: cocinar, hacer scrap, fimo, coser, ... en definitiva todo tipo de crafts. Aquí hay una pequeñísima muestra de mi hobby al cual dedico tanto tiempo como puedo... Espero que os guste.

viernes, 21 de junio de 2013

DARRER DIA DE CURS

Avui ha estat un dia ple d'emocions... S'ha acabat el curs per als meus alumes.  He sentit alegria perquè els meus alumnes es fan grans i acaben una etapa, però també molta peneta de deixar-los.   Han estat tres anys plens d'experiències on tots hem caminat junts i hem aprés moltíssimes coses...  He gaudit molt, he estat molt a gust i nens i famílies heu fet que vingui cada dia ben contenta a la meva feina... ha estat tot un plaer formar part d'un trosset de les seves vides;  per ser exactes, la meitat de la seva vida!!!  
GRÀCIES Apicultors!
I per mostrar a aquests petits que jo també me'ls estimo molt... els he regalat una samarreta handmade a cadascun d'ells.  
Quan els nens/es fan una feina i jo la corregeixo, els faig una cara contenta o trista segons els resultats obtinguts. :)  Per fer-ho més motivador, sempre els dic:  "avui de què la vols?, la cara contenta";  i ells em diuen algun personatge que els agrada.  Un dia, els vaig demanar quin personatge els agradaria que els fes si els hagués de fer una cara contenta.  Ho vaig apuntar i aquí ho tenim:  una samarreta personalitzada per a cadascun d'ells!  Estan fetes amb patch i pintura de roba.  Cal dir que per a algunes coses he fet servir una màquina de cosir super guapa que m'ha deixat la meva profe de patch, l'Anna.  Gràcies a ella també!No hay comentarios:

Publicar un comentario