Me gusta hacer un poco de todo: cocinar, hacer scrap, fimo, coser, ... en definitiva todo tipo de crafts. Aquí hay una pequeñísima muestra de mi hobby al cual dedico tanto tiempo como puedo... Espero que os guste.

miércoles, 13 de julio de 2011

LECTURA INFANTIL RECOMANADA: Un Botó que Enamora


El dia del meu aniversari em van fer un regal molt especial... Es tracta d'un llibre:  Un Botó que Enamora de Pauline Carlioz i publicat per l'editorial Combel.

Es tracta d'un preciós àlbum il·lustrat on els seus protagonistes comencen una història d'amor a partir d'un botonet...  La història és ben bonica però no ho és menys la composició de les imatges del llibre:  tot fet a partir de collage i il·lustració que a qualsevol amant de la costura li encantaria... botons, cremalleres, cintes, robes de diferents textures... tot ben combinat com per atreure l'atenció d'aquells que ens agraden els detalls...

El meu regal anava acompanyat d'un botó ben especial.  Un bonic botó de fusta de Tallin (Estonia).  Diuen que aquest botó típic allà et cuida dels mals pensaments i de la mala sort.  Així que...  benvingut sigui!  De moment, va servir-me d'allò més bé per motivar l'explicació del conte amb els meus alumnes de l'escola... i els va encantar!   Així que, ... de debó tindrà "poders màgics"?

Per tot això, i molt més,  MOLTES GRÀCIES T3a!!!




1 comentario:

  1. ....els teus nens de l'escola, han estés l'historia del llibre a casa.... sembla que si que els hi ha agradat!!

    ResponderEliminar