Me gusta hacer un poco de todo: cocinar, hacer scrap, fimo, coser, ... en definitiva todo tipo de crafts. Aquí hay una pequeñísima muestra de mi hobby al cual dedico tanto tiempo como puedo... Espero que os guste.

domingo, 25 de mayo de 2014

UNA NOVA GERMANETA

L'Elna ha arribat a la família i ha portat a tots el títol de família nombrosa ja que és la tercera filla.  I amb tres fills hi ha una cosa que és fonamental:  l'organització... cada cosa ha de tenir el seu lloc i tots els membres de la família poden i han de col·laborar en l'ordre i el manteniment dels espais de l'hogar... 
i pensant en aquesta funcionalitat vam idear les bosses per guardar el pijama individualitzades.  Els infants poden guardar el seu pijama un cop se l'han tret en la seva bossa individual.

Aquestes bosses de disseny molt diferent a les que havíem fet fins ara presenten com a novetat que tenen una finestra transparent que facilita veure l'interior de la bossa.   Així quan els nens diguin que ja han fet la seva feina (guardar el pijama) els pares ho poden comprovar fàcilment sense haver d'obrir-les.  

I com que aquests infants compartiran habitació tot utilitzant lliteres què millor que uns penjadors amb velcro perquè cadascú pugui penjar la seva bossa al costat del seu llit o allà on els sigui més còmode...

Un disseny molt funcional i de colors ben vius per atreure l'atenció dels infants de diferents edats i sexe...


Esperem que els hagin agradat!
En realitat un disseny similar podria servir per guardar joguines, l'esmorzar, un recanvi de roba, uns llibres...

No hay comentarios:

Publicar un comentario